Alparslan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alparslan

Alparslan köyü

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Dernegimizin calismalari...

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Dernegimizin calismalari... Empty
MesajKonu: Dernegimizin calismalari...   Dernegimizin calismalari... Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 7:28 pm

Abdullah Aydın

ilk önce köyümüzün yararına yapılan bu forumu hazırlayana teşekkür ediyor ve kutluyorum.
Tesadüfen bulduğum bu forumu merakla incelerken bu servıs aracı haberini okuyunca hakikatten şok oldum ve yangına körükle gidercesine bu haberi yazan arkadaşımız kendisini tanıtmadığı gibi bende kendimi tanıtmadan bu cevabı yazdım böylelikle yapılan bir hatanın üzerine bir hatada ben eklemiş oldum bundan ötürü özür diliyorum . kızdığım nedenleri merak ederseniz bu haber bana bu derneğin yöneticilerinden biri olarak bizimle dalga geçiliyor gibi geldi bunu yazan arkadaşmız bunu uslubuna uygun şekilde yazsaydı tepkiyle değil sevinçle karşılardım .
Derneğimiz bundan 3 yıl önce kuruldu yaklaşık 48 üyemiz bulunmaktadır
derneğimiz üyelerin aidat ve bağışlarıyla:
sağlık ocağının kapı pencereleri PVC yapımı,
sağlık ocağına tıbbi elet ve malzeme alımı,
memlekete 12 tane tekerlekli sandelye gönderilmesi,
köyümüze morg yapımı
gibi faaliyetlerde bulunmuştur.
Derneğimizin 10.03.2007 tarihinde yapılan olağan toplantısında köyümüze alınacak ambulans ile ilgili üyelerimiz tarafından öneri verilmediğinden bu konu açılmamıştır.

selam ve saygılarmla
Abdullah Aydın
[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

Abdullah Aydin'a bu haberi icin tesekkürü bir borc biliyoruz...
http://www.alparslan.diyari.com/

Dernegimizin calismalari...
1 sayfadaki 1 sayfası