Alparslan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alparslan

Alparslan köyü

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Süper Kuran'ı Kerim Öğretmeni Sesli Görüntülü Program 518,mb

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

Süper Kuran'ı Kerim Öğretmeni Sesli Görüntülü Program 518,mb Empty
MesajKonu: Süper Kuran'ı Kerim Öğretmeni Sesli Görüntülü Program 518,mb   Süper Kuran'ı Kerim Öğretmeni Sesli Görüntülü Program 518,mb Icon_minitimeCuma Ara. 28, 2007 2:34 am

esselamun aleykum

Cennet Kılıçların Gölgesi Altındadır “Her türlü hamd, sonsuz nîmetler sâhibi olan Allahü teâlâya mahsustur. O, her türlü noksanliktan Münezzehtir.!

Bizi islamla sereflendiren Allah´a (C.C) hamd olsun. O´nun hidayeti olmasaydi, biz dogru yolu bulamazdik. O´na hamd ve sena olsun. O´nu her türlü noksan sifatlardan tenzih ederiz.

Sahadet ederim ki, Rabbim ve ma´budum Allah´tir. (C.C) Sahadet ederim ki, Hazreti Muhammed (s.a.v) Allah´in (C.C) kulu ve Rasuludur

[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]

“Ey iman edenler! Eğer siz ALLAH’ın dinine yardım ederseniz, O da size yardım eder ve ayaklarınızı kaydırmaz.” (Muhammed Sûresi 7.Âyet)

“De ki: Ben, buna karşı sizden bir ücret değil, ancak Rabbine doğru bir yol tutmayı dileyen kimseler (olmanızı) istiyorum.” (Furkan Sûresi 57.Âyet)
http://www.alparslan.diyari.com/

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» kendi calismam